Уманський НУС | сьогодні: 29.06.2020

Порівняльна характеристика деяких компонентів хімічного складу плодів яблуні за формування їх споживчих властивостей

Автор(и) Гайдай Г.С., кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна, Уманський національний університет садівництва, Україна
Рубрика Первинна обробка продуктів рослинництва
рік 2012 номер журналу №1-2, 2012
cторінки 111-118 індекс УДК 664.85:634.11
Індекс DOI
Аннотація Досліджувався біохімічний склад, споживчі властивості та харчова цінність плодів яблуні вітчизняної селекції і їх придатність до тривалого зберігання залежно від температури в плодосховищах.
Ключові слова
Завантажити файл    (завантажень: 235)