Уманський НУС | сьогодні: 27.06.2020

181 "Харчові технології"

 

1 Одарченко Д. М.
Соколова Є. Б.
Ковалевська Н. С.
ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ РІЗНИХ СОРТІВ ПОЛУНИЦІ ДО ТА ПІСЛЯ ЗАМОРОЖУВАННЯ №1, 2020 2020, УДК: 544.02-047.37:634.75:664.8.037.5, стор. 98-102, завантажень ()
2 Господаренко Г.М.
Любич В.В.
Желєзна В.В.
Полянецька І.О.
ВИХІД І ЯКІСТЬ КРУП’ЯНИХ ПРОДУКТІВ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ №1, 2020 2020, УДК: 664.003.12:633.111:631.84, стор. 90-97, завантажень ()
3 Калашник О. В.
Мороз С. Е.
Кайнаш А. П.
Бородай А. Б.
Заркуа К. Р.
ОЦІНЮВАННЯ ПЛОДІВ КІВІ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ ПАКУВАННЯ №2, 2019 2019, УДК: 634.6, стор. 62-68, завантажень (44)
4 Благополучна А. Г.
Ляховська Н. О.
ВПЛИВ ХІТОЗАНОВОГО ПОКРИТТЯ НА ДЕЯКІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЯГІД СУНИЦІ ПІД ЧАС ХОЛОДИЛЬНОГО ЗБЕРІГАННЯ №2, 2019 2019, УДК: 664.8.037.1, стор. 59-61, завантажень (58)
5 Господаренко Г.М.
Любич В.В.
Полянецька І.О.
Желєзна В.В.
БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ №1, 2019 2019, УДК: 664.003.12:633.111:631.84, стор. 129-134, завантажень (69)
6 Осокіна Н.М.
Герасимчук О.П.
Стратуца Я. С.
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗАЛЕЖНО ВІД ОСОБЛИВОСТЕЙ ГІБРИДУ №1, 2019 2019, УДК: 664.784:631.526.3, стор. 124-128, завантажень (56)