Уманський НУС | сьогодні: 30.09.2020

Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна озимої пшениці та ярого тритикале

Автор(и) Осокіна Н.М., доктор с.-г. наук, професор, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна
Костецька К.В., , викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна (факультет інженерно-технологічний) Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна
Рубрика Рослинництво
рік 2012 номер журналу №1-2, 2012
сторінки 106-111 індекс УДК 664.64:633.11:633.19
Індекс DOI
Аннотація Наведено результати вивчення технологічної придатності зерна пшениці сорту Подолянка та тритикале сорту Хлібодар Харківський для виробництва хліба.
Ключові слова
Завантажити файл    (завантажень: 356)