1 |
|
Господаренко Г.М. Полторецький С.П. Любич В.В. Желєзна В. В. |
ЯКІСТЬ КРУП’ЯНИХ ПРОДУКТІВ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ |
№2, 2018 2018
DOI: 10.31395/2310-0478-2018-21-26-34
УДК: 664.7+664.71–11,
стор. 29-35,
завантажень (369)
|
2 |
|
Господаренко Г.М. Полторецький С.П. Любич В.В. Полянецька І.О. Желєзна В. В. Улянич І. Ф. Рябовол Я.С. |
ЯКІСТЬ КРУПИ ШВИДКОГО ПРИГОТУВАННЯ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕМПЕРАТУРИ ЕКСТРУДУВАННЯ |
№1, 2018 2018
DOI: 10.31395/2310-0478-2018-1-111-117
УДК: 664.64.016+664.7:678.027.3,
стор. 111-117,
завантажень (449)
|
3 |
|
Осокіна Н.М. Господаренко Г.М. Герасимчук О.П. Матвієнко Н. П. |
ВПЛИВ РЕЖИМІВ ЖИВЛЕННЯ НА БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ СОРТУ ПОДОЛЯНКА |
№2,2017 2017
УДК: 631.81:664.71-11:631.526.3,
стор. 110-115,
завантажень (366)
|
4 |
|
Господаренко Г.М. Любич В.В. Полянецька І.О. Новіков В. В. |
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ БОРОШНА ПШЕНИЦЬ РІЗНИХ СОРТІВ І ЛІНІЙ |
№2,2017 2017
УДК: 664.68+664.641.12:631.526.3,
стор. 102-110,
завантажень (275)
|
5 |
|
Мельник О.В. Токар А.Ю. Дрозд О.О. Бойчева Н. П. Жмуденко Ю. М. |
ВИХІД СОКУ З ЯБЛУК, ОБРОБЛЕНИХ ІНГІБІТОРОМ ЕТИЛЕНУ ПІСЛЯ ЗБИРАННЯ, ПІД ЧАС ХОЛОДИЛЬНОГО ЗБЕРІГАННЯ |
№2,2017 2017
УДК: 664.86:66.097.8:547.313.2:664.8.037,
стор. 80-85,
завантажень (619)
|
6 |
|
Тарнавська К. П. |
БІОХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ПЛОДІВ КЛОНІВ ДЖОНАГОЛДА УКРАЇНСЬКОЇ СЕЛЕКЦІЇ В УМОВАХ ПОДІЛЛЯ |
№2,2017 2017
УДК: 634.11:631.526.32,
стор. 76-80,
завантажень (492)
|
7 |
|
Осокіна Н.М. Герасимчук О.П. |
ІНТЕНСИВНІСТЬ ДИХАННЯ ПЛОДІВ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ, ОБРОБЛЕНИХ РЕЧОВИНАМИ АНТИМІКРОБНОЇ ДІЇ ЗА РІЗНИХ УМОВ ЗБЕРІГАННЯ |
№1, 2017 2017
УДК: 634.7:664.8,
стор. 47-53,
завантажень (356)
|
8 |
|
Мельник О.В. Дрозд О.О. |
ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ ЯБЛУК СОРТУ ХОНЕЙКРІСП ЗАЛЕЖНО ВІД РЕЖИМУ ОХОЛОДЖЕННЯ І ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ ІНГІБІТОРОМ ЕТИЛЕНУ |
№1, 2017 2017
УДК: 621.796:634.11:621.563.3:631.811.98,
стор. 44-47,
завантажень (465)
|
9 |
|
Господаренко Г.М. Любич В.В. Новіков В. В. Полянецька І.О. Желєзна В.В. |
ВПЛИВ ТИПУ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ НА ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРУП’ЯНОГО ВИРОБНИЦТВА ТА КУЛІНАРНУ ОЦІНКУ ГОТОВОГО ПРОДУКТУ |
№1, 2017 2017
УДК: 664.71–11:338.439,
стор. 38-44,
завантажень (476)
|
10 |
|
Василишина О.В. |
ЗМІНИ БІОЛОГІЧНО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН, ХЛОРОГЕНОВОЇ ТА КАВОВОЇ КИСЛОТ В ПЛОДАХ ВИШНІ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ ЗА ЇХ ОБРОБКИ РЕЧОВИНАМИ АНТИМІКРОБНОЇ ДІЇ |
№2, 2016 2016
УДК: 664.8.032:634.23,
стор. 35-38,
завантажень (984)
|
11 |
|
Пустовіт С.В. Котков В.І. |
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ДООБМОЛОТУ КОЛОСОВОГО ВОРОХУ |
№2, 2016 2016
УДК: 631.354.2:632.945:631.811.98:633.16,
стор. 38-41,
завантажень (468)
|
12 |
|
Мельник О.В. Дрозд О.О. |
ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ ЯБЛУК СОРТУ ГОЛДЕН ДЕЛІШЕС ЗА ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ ІНГІБІТОРОМ ЕТИЛЕНУ Й ІМІТАЦІЇ ТОРГОВОГО ОБОРОТУ |
№2, 2016 2016
УДК: 621.796:634.11.002.71,
стор. 41-44,
завантажень (634)
|
13 |
|
Господаренко Г.М. Любич В.В. Полянецька І.О. |
АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД БІЛКА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД ПОХОДЖЕННЯ СОРТУ ТА ЛІНІЇ |
№2, 2016 2016
УДК: 665.939.4:633.11,
стор. 44-48,
завантажень (485)
|
14 |
|
Осокіна Н.М. Костецька К.В. |
ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ТА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ЗЕРНА ЯЧМЕНЮ |
№2, 2016 2016
УДК: 664.64.016.3:664.71,
стор. 48-52,
завантажень (376)
|
15 |
|
Балабак О.А. Любич В.В. |
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ БІЛКА ФУНДУКА ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ |
№2, 2016 2016
УДК: 631.354.2:632.945:631.811.98:633.16,
стор. 52-56,
завантажень (751)
|
16 |
|
Балабак О.А. |
ЯКІСТЬ ТА ЖИРНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ОЛІЇ ГОРІХІВ ФУНДУКА |
№1, 2016 2016
УДК: УДК 634.54:631.559,
стор. 31-34,
завантажень (617)
|
17 |
|
Токар А.Ю. |
Зміна вмісту органічних кислот під час бродіння плодових сусел |
№2, 2015 2015
УДК: 663.3,
стор. 39-44,
завантажень (680)
|
18 |
|
Любич В.В. Полянецька І.О. |
Якість цілої крупи із зерна спельти залежно від індексу його лущіння та водно-теплової обробки |
№2, 2015 2015
УДК: 664.71–11,
стор. 34-39,
завантажень (422)
|
19 |
|
Осокіна Н.М. Костецька К.В. |
Технологічна оцінка зерна пшениці та тритикале для круп'яного виробництва |
№2, 2015 2015
УДК: 635.64:664.8.03,
стор. 28-34,
завантажень (953)
|
20 |
|
Мельник О.В. Дрозд О.О. |
Збереженість яблук сорту Ренет Симиренка за післязбиральної обробки інгібітором етилену й імітації торгового обороту |
№2, 2015 2015
УДК: 621.796:634.11.002.71,
стор. 24-28,
завантажень (626)
|
21 |
|
Миколайко В. П. |
Особливості зберігання селекційних форм маточних коренеплодів цикорію коренеплідного |
№1 2015
УДК: 635.54:[631.527+631.53.026],
стор. 85-89,
завантажень (390)
|
22 |
|
Заморська І.Л. |
Зміна фенольних сполук ягід суниці сорту Полка під час зберігання |
№2 2014
УДК: 634.75:577.1,
стор. 51-56,
завантажень (266)
|
23 |
|
Любич В.В. Полянецька І.О. |
Продуктивная и технологическая ценность некоторых сортов пшеницы мягкой озимой в Правобережной Лесостепи |
№2 2014
УДК: 664.7:633.111,
стор. 48-51,
завантажень (312)
|
24 |
|
Кузнєцова І.В. |
Встановлення жирнокислотного складу сушених листків стевії (Stevia rebaudiana Bertonі) |
№2 2014
УДК: 633.3:658.562,
стор. 45-48,
завантажень (416)
|
25 |
|
Токар А.Ю. Харченко З.М. Харченко О.С. |
Збереженість аскорбінової кислоти у конфітюрах |
№2 2014
УДК: 57.02:631.151.6:632.954:631.811.98:633.16,
стор. 41-45,
завантажень (398)
|
26 |
|
Осокіна Н.М. Костецька К.В. |
Товарний стан плодів баклажана, перцю солодкого та помідора за умов короткострокового зберігання |
№2 2014
УДК: 635.64:664.8.03,
стор. 36-41,
завантажень (609)
|
27 |
|
Дмитрук Є.А. Новіков В. В. Полянецька І.О.
|
Вплив зволожування зерна тритикале та тривалості відволожування на вихід ядра |
№1 2014
УДК: 632.7/477.7,
стор. 83-88,
завантажень (283)
|
28 |
|
Осокіна Н.М. Костецька К.В. |
Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна ярих пшениці, тритикале та ячменю |
№1 2014
УДК: 664.64:633.11:633.19,
стор. 78-83,
завантажень (939)
|
29 |
|
Найченко В.М. |
Вплив умов зберігання плодів кісточкових культур на ураження їх фітопатогенною мікрофлорою та фізіологічними розладами |
№1-2, 2012 2012
УДК: 664.8.037. 1:634.2+634-1/-2,
стор. 124-131,
завантажень (556)
|
30 |
|
Кравчук П.О. |
Аеродинамічна характеристика укриттів обладнання |
№1-2, 2012 2012
УДК: 664.723,
стор. 121-124,
завантажень (393)
|
31 |
|
Ткаченко Г.В. |
Особливості кривої сушіння зерна кукурудзи |
№1-2, 2012 2012
УДК: 664.7,
стор. 118-121,
завантажень (517)
|
32 |
|
Гайдай Г.С. |
Порівняльна характеристика деяких компонентів хімічного складу плодів яблуні за формування їх споживчих властивостей |
№1-2, 2012 2012
УДК: 664.85:634.11,
стор. 111-118,
завантажень (353)
|
33 |
|
Осокіна Н.М. Герасимчук О.П. |
Обґрунтування та практичне застосування речовин антимікробної дії для обробки плодів чорної смородини під час зберігання |
№1-2, 2012 2012
УДК: 634.7:664.8,
стор. 94-106,
завантажень (671)
|
34 |
|
Гайдай Г.С. |
Вплив температури зберігання та сортових особливостей яблуні на лежкоздатність її плодів |
№1-2, 2012 2012
УДК: 664.85:634.11 ,
стор. 84-94,
завантажень (686)
|