1 |
|
А. О. Шевченко С. В. Прасол Б. В. Михайлов І. Г. Бабанов О. І. Бабанова |
ЗАСТОСУВАННЯ ЕЛЕКТРОФІЗИЧНИХ МЕТОДІВ ОБРОБКИ ХАРЧОВОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ, УСТАНОВКАХ ТА ПРИСТРОЯХ |
№1, 2024 2024
DOI: 10.32782/2310-0478-2024-1-82-88
УДК: 001.891.53:663.911/.913: 664.84: 635.652,
стор. 82-88,
завантажень ()
|
2 |
|
А. Ю. Токар І. В. Гайдай О. М. Литовченко В. І. Войцехівський В. Д. Каричковський |
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ НЕКРІПЛЕНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ З ГРУШ, ВИШЕНЬ, ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ І АГРУСУ ЗА КРАФТОВИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ |
№1, 2024 2024
DOI: 10.32782/2310-0478-2024-1-70-81
УДК: 663.3,
стор. 70-81,
завантажень ()
|
3 |
|
І. І. Миколайко |
ЗБЕРІГАННЯ НАСІННЯ ГІРЧИЦІ ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕМПЕРАТУРИ ПОВІТРЯ ТА СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ |
№1, 2024 2024
DOI: 10.32782/2310-0478-2024-1-65-69
УДК: 633.852:631.524,
стор. 65-69,
завантажень ()
|
4 |
|
А. Г. Благополучна Ляховська Н. О. |
ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ ПЛОДІВ ОЖИНИ ЗА ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ ХІТОЗАНОМ |
№1, 2024 2024
DOI: 10.32782/2310-0478-2024-1-60-64
УДК: 664.8.037.1,
стор. 60-64,
завантажень ()
|
5 |
|
В. І. Тищенко Н. В. Божко |
ВИКОРИСТАННЯ ФІТОЕКСТРАКТІВ ДЛЯ ФОРТИФІКАЦІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
№1, 2023 2023
DOI: 10.32782/2310-0478-2023-1-123-127
УДК: 663.86.054.1,
стор. 123-127,
завантажень (72)
|
6 |
|
Любич В.В. Войтовська В. І. Приходько В. О. |
БІОХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА ЖИРНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ЗЕРНОПРОДУКТІВ РІЗНИХ СОРТІВ СОРИЗУ |
№1, 2023 2023
DOI: 10.32782/2310-0478-2023-1-117-122
УДК: 577.1:[664.641.2:631.526.3:633.17,
стор. 117-122,
завантажень (88)
|
7 |
|
Любич В.В. |
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО, ВИРОЩЕНОГО ЗА РІЗНИХ ДОЗ АЗОТНИХ ДОБРИВ |
№1, 2023 2023
DOI: 10.32782/2310-0478-2023-1-109-116
УДК: 631.559–021.4:[633.19:631.84],
стор. 109-116,
завантажень (66)
|
8 |
|
Костецька К.В. Герасимчук О.П. |
ЯКІСТЬ ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ ЯРОЇ ЗА УМОВ ВНЕСЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ |
№1, 2023 2023
DOI: 10.32782/2310-0478-2023-1-101-108
УДК: 664.784:631.526.3,
стор. 101-108,
завантажень (125)
|
9 |
|
Герасимчук О.П. Костецька К.В. |
ОЦІНКА ЯКОСТІ КОМПОЗИТНИХ БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ НА ОСНОВІ ВІВСЯНОГО БОРОШНА |
№1, 2023 2023
DOI: 10.32782/2310-0478-2023-1-94-100
УДК: 664.761:633.13,
стор. 94-100,
завантажень (64)
|
10 |
|
Любич В.В. Пясецький П. І. Моргун А. В. |
ФОРМУВАННЯ ПОКАЗНИКІВ БІОЕНЕРГЕТИКИ СОРТІВ СОРГО ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНИХ СТРОКІВ СІВБИ І ЗБИРАННЯ |
№2, 2022 2022
DOI: 10.32782/2310-0478-2022-2-85-90
УДК: 663.551:633.17:631.526.3:632.631.11,
стор. 85-90,
завантажень (152)
|
11 |
|
Господаренко Г.М. Полторецький С.П. Любич В.В. Новіков В. В. Желєзна В. В. |
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ХЛІБА З ДОБАВЛЯННЯМ БОРОШНА ГАРБУЗОВОГО |
№2, 2022 2022
DOI: 10.32782/2310-0478-2022-2-78-84
УДК: 664.641.2:635.621:[664.661-047.44,
стор. 78-84,
завантажень (207)
|
12 |
|
Боковець С. П. Перцевой Ф. В. |
ВИВЧЕННЯ МІЦНОСТІ ГЕЛІВ ПРИ ДОДАВАННІ ГЛІЦЕРИНУ |
№2, 2022 2022
DOI: 10.32782/2310-0478-2022-2-72-77
УДК: 663.916.7,
стор. 72-77,
завантажень (174)
|
13 |
|
Токар А.Ю. Литовченко О.М. Войцехівський В.І. |
ФОРМУВАННЯ АРОМАТУ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ |
№1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-96-101
УДК: 663.3,
стор. 96-101,
завантажень (166)
|
14 |
|
Любич В.В. |
ЗНАЧЕННЯ ВИДУ ЖИРОЗАМІННИКА В ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ |
№1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-89-95
УДК: 664.31:664.664.4,
стор. 89-95,
завантажень (217)
|
15 |
|
Господаренко Г.М. Любич В.В. Желєзна В.В. Новіков В. В. |
ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА ГАРБУЗОВОГО |
№1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-82-88
УДК: 664.64.016.8-048.34:664.641.2:635.621,
стор. 82-88,
завантажень (262)
|
16 |
|
Войтовська В. І. Любич В.В. Третьякова С. О. Приходько В. О. |
ТЕХНОЛОГІЧНА ЯКІСТЬ КРОХМАЛЮ РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ І СОРТІВ СОРГО ЗЕРНОВОГО ЗА ЙОГО БІОХІМІЧНОЮ СКЛАДОВОЮ |
№1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-77-81
УДК: 664.23-021.465+-047.44:[631.526.3:633.15+633.17:664.64.016.8,
стор. 77-81,
завантажень (198)
|
17 |
|
Костецька К.В. Герасимчук О.П. |
ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ СОЇ ФРАКЦІОНУВАННЯМ НАСІННЯ |
№1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-70-76
УДК: 633.34:664.72,
стор. 70-76,
завантажень (237)
|
18 |
|
Герасимчук О.П. Костецька К.В. |
ФОРМУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ВНЕСЕННЯ РІЗНИХ ДОЗ ТА ТЕРМІНІВ ЕЛЕМЕНТІВ АЗОТНОГО ЖИВЛЕННЯ |
№1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-64-69
УДК: 664.784:631.526.3,
стор. 64-69,
завантажень (225)
|
19 |
|
Герасимчук О.П. Костецька К.В. Чернега А.О. |
СОРТОВА ПРОДУКТИВНІСТЬ І ЯКІСТЬ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ЯРОЇ В УМОВАХ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ |
№1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-58-63
УДК: 664.784:631.526.3,
стор. 58-63,
завантажень (190)
|
20 |
|
Бараболя О. В. Кущ Л.І. Дудник С.О. Дубова Г.Є. |
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ СУБПРОДУКТІВ ТА ГАРБУЗА ДЛЯ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА |
№1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-52-57
УДК: [330.3:664]:[635.62:637.514.9],
стор. 52-57,
завантажень (157)
|
21 |
|
Юхно В. М. Бараболя О. В. |
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
№1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-46-51
УДК: 664.661:664.665,
стор. 46-51,
завантажень (265)
|
22 |
|
Любич В.В. Желєзна В.В. Костецька К.В. |
ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА 4-ВИДОВОГО ТРИТИКАЛЕ |
№2,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-2-63-51
УДК: 664.64.016:633.19,
стор. 63-68,
завантажень (293)
|
23 |
|
Челябієва В.М. Симко А.О. |
ВИКОРИСТАННЯ МЕЛЯСИ ЦУКРОВОЇ ТРОСТИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ |
№2,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-2-58-62
УДК: 664,6+663,9,
стор. 58-62,
завантажень (146)
|
24 |
|
Бербец Т.М. |
ЇСТІВНІ КВІТИ – НОВА ТЕНДЕНЦІЯ У СУЧАСНІЙ КУЛІНАРІЇ |
№2,2021 2021
DOI: : 10.31395/2310-0478-2021-2-52-57
УДК: 641.5:635.32,
стор. 52-57,
завантажень (265)
|
25 |
|
Костецька К.В. Улянич І. Ф. Желєзна В.В. Голубєв М. І. |
ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ЕКСТРУДУВАННЯ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ |
№2,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-2-45-51
УДК: 658.512:62-91:636.085,
стор. 45-51,
завантажень (220)
|
26 |
|
Благополучна А. Г. Ляховська Н. О. |
ВПЛИВ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ ЯГІД СУНИЦІ РОЗЧИНОМ ХІТОЗАНУ НА ТРИВАЛІСТЬ ЗБЕРІГАННЯ ТА ВИХІД ТОВАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ |
№2,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-2-42-44
УДК: 664.8.037.1,
стор. 42-44,
завантажень (228)
|
27 |
|
Соколова Є. Б. Ковалевська Н. С. Сподар К.В. |
ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ЗА РАХУНОК ДОДАВАННЯ НАСІННЯ КІНОА |
№1,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-91-95
УДК: 637.521:631.576.3,
стор. 91-95,
завантажень (397)
|
28 |
|
Новік А.В. Фарісєєв А.Г. Чернушенко О.О. Жуков Є.В. Молошна О.Л. |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СОУСІВ ЕМУЛЬСІЙНОГО ТИПУ |
№1,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-84-90
УДК: 641.887:634.7,
стор. 84-90,
завантажень (130)
|
29 |
|
Наконечна Ю.Г. Хомич Г.П. Олійник Н. В. Олійник Л. Б. |
ВИКОРИСТАННЯ ВАКУУМУ В ТЕХНОЛОГІЯХ ПЕРЕРОБКИ ГРИБІВ ПЕЧЕРИЦЬ |
№1,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-77-83
УДК: 635.82:664,
стор. 77-83,
завантажень (178)
|
30 |
|
Любич В.В. |
СУЧАСНІ ДОСЯГНЕННЯ КРУП’ЯНОГО ВИРОБНИЦТВА |
№1,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-71-76
УДК: 664.7:001.895,
стор. 71-76,
завантажень (251)
|
31 |
|
Любич В.В. Войтовська В. І. Крижанівський В.Г. Третьякова С. О. |
ФОРМУВАННЯ БІОХІМІЧНОЇ СКЛАДОВОЇ БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА РІЗНИХ ГІБРИДІВ СОРИЗУ |
№1,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-66-70
УДК: 577.1:[664.788:631.527.5:633.19],
стор. 66-70,
завантажень (220)
|
32 |
|
Господаренко Г.М. Любич В.В. Желєзна В.В. Полянецька І.О. |
АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ |
№1,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-60-65
УДК: 665.939.4:633.11,
стор. 60-65,
завантажень (338)
|
33 |
|
Мельник О.В. Худік Л. М. |
ТОВАРНА ОЦІНКА ЯБЛУК, ОБРОБЛЕНИХ ПІСЛЯ ЗБИРАННЯ 1-МЕТИЛЦИКЛОПРОПЕНОМ |
№2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-83-88
УДК: 664.8.037.1 : 634.11,
стор. 83-88,
завантажень (289)
|
34 |
|
Господаренко Г.М. Любич В.В. Желєзна В.В. |
ВМІСТ АМІНОКИСЛОТ У ЗЕРНІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ |
№2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-78-82
УДК: 665.939.4:633.11,
стор. 78-82,
завантажень (531)
|
35 |
|
Василишина О.В. |
ВСТАНОВЛЕННЯ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ МІЖ ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ПЛОДІВ ВИШНІ ПРОТЯГОМ ЗБЕРІГАННЯ МЕТОДОМ КОРЕЛЯЦІЙНИХ ПЛЕЯД |
№2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-72-77
УДК: 664.8.032 : 634.23,
стор. 72-77,
завантажень (206)
|
36 |
|
Осокіна Н.М. Герасимчук О.П. Костецька К.В. |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ЖЕЛЕ ЧОРНОСМОРОДИНОВОГО |
№2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-66-71
УДК: 664.856:634.723,
стор. 66-71,
завантажень (384)
|
37 |
|
Благополучна А. Г. Ляховська Н. О. |
ЕФЕКТИВНІСТЬ ПОПЕРЕДНЬОГО ОБРОБЛЕННЯ ЯГІД СУНИЦІ РОЗЧИНОМ ХІТОЗАНУ ЗА ХОЛОДИЛЬНОГО ЗБЕРІГАННЯ В МОДИФІКОВАНОМУ ГАЗОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ |
№2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-62-65
УДК: 664.8.037.1,
стор. 62-65,
завантажень (280)
|
38 |
|
Одарченко Д. М. Соколова Є. Б. Ковалевська Н. С. |
ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ РІЗНИХ СОРТІВ ПОЛУНИЦІ ДО ТА ПІСЛЯ ЗАМОРОЖУВАННЯ |
№1, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-1-98-102
УДК: 544.02-047.37:634.75:664.8.037.5,
стор. 98-102,
завантажень (329)
|
39 |
|
Господаренко Г.М. Любич В.В. Желєзна В.В. Полянецька І.О. |
ВИХІД І ЯКІСТЬ КРУП’ЯНИХ ПРОДУКТІВ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ |
№1, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-1-90-97
УДК: 664.003.12:633.111:631.84,
стор. 90-97,
завантажень (419)
|
40 |
|
Калашник О. В. Мороз С. Е. Кайнаш А. П. Бородай А. Б. Заркуа К. Р. |
ОЦІНЮВАННЯ ПЛОДІВ КІВІ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ ПАКУВАННЯ |
№2, 2019 2019
DOI: 10.31395/2310-0478-2019-2-62-68
УДК: 634.6,
стор. 62-68,
завантажень (377)
|
41 |
|
Благополучна А. Г. Ляховська Н. О. |
ВПЛИВ ХІТОЗАНОВОГО ПОКРИТТЯ НА ДЕЯКІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЯГІД СУНИЦІ ПІД ЧАС ХОЛОДИЛЬНОГО ЗБЕРІГАННЯ |
№2, 2019 2019
DOI: 10.31395/2310-0478-2019-2-59-61
УДК: 664.8.037.1,
стор. 59-61,
завантажень (437)
|
42 |
|
Господаренко Г.М. Любич В.В. Полянецька І.О. Желєзна В.В. |
БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ |
№1, 2019 2019
DOI: 10.31395/2310-0478-2019-1-129-134
УДК: 664.003.12:633.111:631.84,
стор. 129-134,
завантажень (305)
|
43 |
|
Осокіна Н.М. Герасимчук О.П. Стратуца Я. С. |
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗАЛЕЖНО ВІД ОСОБЛИВОСТЕЙ ГІБРИДУ |
№1, 2019 2019
DOI: 10.31395/2310-0478-2019-1-124-128
УДК: 664.784:631.526.3,
стор. 124-128,
завантажень (384)
|