Уманський НУС | сьогодні: 19.11.2024

181 "Харчові технології"

 

1 А. О. Шевченко
С. В. Прасол
Б. В. Михайлов
І. Г. Бабанов
О. І. Бабанова
ЗАСТОСУВАННЯ ЕЛЕКТРОФІЗИЧНИХ МЕТОДІВ ОБРОБКИ ХАРЧОВОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ, УСТАНОВКАХ ТА ПРИСТРОЯХ №1, 2024 2024
DOI: 10.32782/2310-0478-2024-1-82-88
УДК: 001.891.53:663.911/.913: 664.84: 635.652, стор. 82-88, завантажень ()
2 А. Ю. Токар
І. В. Гайдай
О. М. Литовченко
В. І. Войцехівський
В. Д. Каричковський
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ НЕКРІПЛЕНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ З ГРУШ, ВИШЕНЬ, ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ І АГРУСУ ЗА КРАФТОВИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ №1, 2024 2024
DOI: 10.32782/2310-0478-2024-1-70-81
УДК: 663.3, стор. 70-81, завантажень ()
3 І. І. Миколайко ЗБЕРІГАННЯ НАСІННЯ ГІРЧИЦІ ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕМПЕРАТУРИ ПОВІТРЯ ТА СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ №1, 2024 2024
DOI: 10.32782/2310-0478-2024-1-65-69
УДК: 633.852:631.524, стор. 65-69, завантажень ()
4 А. Г. Благополучна
Ляховська Н. О.
ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ ПЛОДІВ ОЖИНИ ЗА ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ ХІТОЗАНОМ №1, 2024 2024
DOI: 10.32782/2310-0478-2024-1-60-64
УДК: 664.8.037.1, стор. 60-64, завантажень ()
5 В. І. Тищенко
Н. В. Божко
ВИКОРИСТАННЯ ФІТОЕКСТРАКТІВ ДЛЯ ФОРТИФІКАЦІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ №1, 2023 2023
DOI: 10.32782/2310-0478-2023-1-123-127
УДК: 663.86.054.1, стор. 123-127, завантажень (72)
6 Любич В.В.
Войтовська В. І.
Приходько В. О.
БІОХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА ЖИРНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ЗЕРНОПРОДУКТІВ РІЗНИХ СОРТІВ СОРИЗУ №1, 2023 2023
DOI: 10.32782/2310-0478-2023-1-117-122
УДК: 577.1:[664.641.2:631.526.3:633.17, стор. 117-122, завантажень (88)
7 Любич В.В. ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО, ВИРОЩЕНОГО ЗА РІЗНИХ ДОЗ АЗОТНИХ ДОБРИВ №1, 2023 2023
DOI: 10.32782/2310-0478-2023-1-109-116
УДК: 631.559–021.4:[633.19:631.84], стор. 109-116, завантажень (66)
8 Костецька К.В.
Герасимчук О.П.
ЯКІСТЬ ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ ЯРОЇ ЗА УМОВ ВНЕСЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ №1, 2023 2023
DOI: 10.32782/2310-0478-2023-1-101-108
УДК: 664.784:631.526.3, стор. 101-108, завантажень (125)
9 Герасимчук О.П.
Костецька К.В.
ОЦІНКА ЯКОСТІ КОМПОЗИТНИХ БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ НА ОСНОВІ ВІВСЯНОГО БОРОШНА №1, 2023 2023
DOI: 10.32782/2310-0478-2023-1-94-100
УДК: 664.761:633.13, стор. 94-100, завантажень (64)
10 Любич В.В.
Пясецький П. І.
Моргун А. В.
ФОРМУВАННЯ ПОКАЗНИКІВ БІОЕНЕРГЕТИКИ СОРТІВ СОРГО ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНИХ СТРОКІВ СІВБИ І ЗБИРАННЯ №2, 2022 2022
DOI: 10.32782/2310-0478-2022-2-85-90
УДК: 663.551:633.17:631.526.3:632.631.11, стор. 85-90, завантажень (152)
11 Господаренко Г.М.
Полторецький С.П.
Любич В.В.
Новіков В. В.
Желєзна В. В.
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ХЛІБА З ДОБАВЛЯННЯМ БОРОШНА ГАРБУЗОВОГО №2, 2022 2022
DOI: 10.32782/2310-0478-2022-2-78-84
УДК: 664.641.2:635.621:[664.661-047.44, стор. 78-84, завантажень (207)
12 Боковець С. П.
Перцевой Ф. В.
ВИВЧЕННЯ МІЦНОСТІ ГЕЛІВ ПРИ ДОДАВАННІ ГЛІЦЕРИНУ №2, 2022 2022
DOI: 10.32782/2310-0478-2022-2-72-77
УДК: 663.916.7, стор. 72-77, завантажень (174)
13 Токар А.Ю.
Литовченко О.М.
Войцехівський В.І.
ФОРМУВАННЯ АРОМАТУ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ №1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-96-101
УДК: 663.3, стор. 96-101, завантажень (166)
14 Любич В.В. ЗНАЧЕННЯ ВИДУ ЖИРОЗАМІННИКА В ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ №1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-89-95
УДК: 664.31:664.664.4, стор. 89-95, завантажень (217)
15 Господаренко Г.М.
Любич В.В.
Желєзна В.В.
Новіков В. В.
ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА ГАРБУЗОВОГО №1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-82-88
УДК: 664.64.016.8-048.34:664.641.2:635.621, стор. 82-88, завантажень (262)
16 Войтовська В. І.
Любич В.В.
Третьякова С. О.
Приходько В. О.
ТЕХНОЛОГІЧНА ЯКІСТЬ КРОХМАЛЮ РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ І СОРТІВ СОРГО ЗЕРНОВОГО ЗА ЙОГО БІОХІМІЧНОЮ СКЛАДОВОЮ №1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-77-81
УДК: 664.23-021.465+-047.44:[631.526.3:633.15+633.17:664.64.016.8, стор. 77-81, завантажень (198)
17 Костецька К.В.
Герасимчук О.П.
ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ СОЇ ФРАКЦІОНУВАННЯМ НАСІННЯ №1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-70-76
УДК: 633.34:664.72, стор. 70-76, завантажень (237)
18 Герасимчук О.П.
Костецька К.В.
ФОРМУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ВНЕСЕННЯ РІЗНИХ ДОЗ ТА ТЕРМІНІВ ЕЛЕМЕНТІВ АЗОТНОГО ЖИВЛЕННЯ №1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-64-69
УДК: 664.784:631.526.3, стор. 64-69, завантажень (225)
19 Герасимчук О.П.
Костецька К.В.
Чернега А.О.
СОРТОВА ПРОДУКТИВНІСТЬ І ЯКІСТЬ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ЯРОЇ В УМОВАХ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ №1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-58-63
УДК: 664.784:631.526.3, стор. 58-63, завантажень (190)
20 Бараболя О. В.
Кущ Л.І.
Дудник С.О.
Дубова Г.Є.
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ СУБПРОДУКТІВ ТА ГАРБУЗА ДЛЯ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА №1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-52-57
УДК: [330.3:664]:[635.62:637.514.9], стор. 52-57, завантажень (157)
21 Юхно В. М.
Бараболя О. В.
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ №1, 2022 2022
DOI: 10.31395/2310-0478-2022-1-46-51
УДК: 664.661:664.665, стор. 46-51, завантажень (265)
22 Любич В.В.
Желєзна В.В.
Костецька К.В.
ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА 4-ВИДОВОГО ТРИТИКАЛЕ №2,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-2-63-51
УДК: 664.64.016:633.19, стор. 63-68, завантажень (293)
23 Челябієва В.М.
Симко А.О.
ВИКОРИСТАННЯ МЕЛЯСИ ЦУКРОВОЇ ТРОСТИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ №2,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-2-58-62
УДК: 664,6+663,9, стор. 58-62, завантажень (146)
24 Бербец Т.М. ЇСТІВНІ КВІТИ – НОВА ТЕНДЕНЦІЯ У СУЧАСНІЙ КУЛІНАРІЇ №2,2021 2021
DOI: : 10.31395/2310-0478-2021-2-52-57
УДК: 641.5:635.32, стор. 52-57, завантажень (265)
25 Костецька К.В.
Улянич І. Ф.
Желєзна В.В.
Голубєв М. І.
ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ЕКСТРУДУВАННЯ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ №2,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-2-45-51
УДК: 658.512:62-91:636.085, стор. 45-51, завантажень (220)
26 Благополучна А. Г.
Ляховська Н. О.
ВПЛИВ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ ЯГІД СУНИЦІ РОЗЧИНОМ ХІТОЗАНУ НА ТРИВАЛІСТЬ ЗБЕРІГАННЯ ТА ВИХІД ТОВАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ №2,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-2-42-44
УДК: 664.8.037.1, стор. 42-44, завантажень (228)
27 Соколова Є. Б.
Ковалевська Н. С.
Сподар К.В.
ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ЗА РАХУНОК ДОДАВАННЯ НАСІННЯ КІНОА №1,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-91-95
УДК: 637.521:631.576.3, стор. 91-95, завантажень (397)
28 Новік А.В.
Фарісєєв А.Г.
Чернушенко О.О.
Жуков Є.В.
Молошна О.Л.
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СОУСІВ ЕМУЛЬСІЙНОГО ТИПУ №1,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-84-90
УДК: 641.887:634.7, стор. 84-90, завантажень (130)
29 Наконечна Ю.Г.
Хомич Г.П.
Олійник Н. В.
Олійник Л. Б.
ВИКОРИСТАННЯ ВАКУУМУ В ТЕХНОЛОГІЯХ ПЕРЕРОБКИ ГРИБІВ ПЕЧЕРИЦЬ №1,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-77-83
УДК: 635.82:664, стор. 77-83, завантажень (178)
30 Любич В.В. СУЧАСНІ ДОСЯГНЕННЯ КРУП’ЯНОГО ВИРОБНИЦТВА №1,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-71-76
УДК: 664.7:001.895, стор. 71-76, завантажень (251)
31 Любич В.В.
Войтовська В. І.
Крижанівський В.Г.
Третьякова С. О.
ФОРМУВАННЯ БІОХІМІЧНОЇ СКЛАДОВОЇ БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА РІЗНИХ ГІБРИДІВ СОРИЗУ №1,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-66-70
УДК: 577.1:[664.788:631.527.5:633.19], стор. 66-70, завантажень (220)
32 Господаренко Г.М.
Любич В.В.
Желєзна В.В.
Полянецька І.О.
АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ №1,2021 2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-60-65
УДК: 665.939.4:633.11, стор. 60-65, завантажень (338)
33 Мельник О.В.
Худік Л. М.
ТОВАРНА ОЦІНКА ЯБЛУК, ОБРОБЛЕНИХ ПІСЛЯ ЗБИРАННЯ 1-МЕТИЛЦИКЛОПРОПЕНОМ №2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-83-88
УДК: 664.8.037.1 : 634.11, стор. 83-88, завантажень (289)
34 Господаренко Г.М.
Любич В.В.
Желєзна В.В.
ВМІСТ АМІНОКИСЛОТ У ЗЕРНІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ №2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-78-82
УДК: 665.939.4:633.11, стор. 78-82, завантажень (531)
35 Василишина О.В. ВСТАНОВЛЕННЯ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ МІЖ ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ПЛОДІВ ВИШНІ ПРОТЯГОМ ЗБЕРІГАННЯ МЕТОДОМ КОРЕЛЯЦІЙНИХ ПЛЕЯД №2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-72-77
УДК: 664.8.032 : 634.23, стор. 72-77, завантажень (206)
36 Осокіна Н.М.
Герасимчук О.П.
Костецька К.В.
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ЖЕЛЕ ЧОРНОСМОРОДИНОВОГО №2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-66-71
УДК: 664.856:634.723, стор. 66-71, завантажень (384)
37 Благополучна А. Г.
Ляховська Н. О.
ЕФЕКТИВНІСТЬ ПОПЕРЕДНЬОГО ОБРОБЛЕННЯ ЯГІД СУНИЦІ РОЗЧИНОМ ХІТОЗАНУ ЗА ХОЛОДИЛЬНОГО ЗБЕРІГАННЯ В МОДИФІКОВАНОМУ ГАЗОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ №2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-62-65
УДК: 664.8.037.1, стор. 62-65, завантажень (280)
38 Одарченко Д. М.
Соколова Є. Б.
Ковалевська Н. С.
ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ РІЗНИХ СОРТІВ ПОЛУНИЦІ ДО ТА ПІСЛЯ ЗАМОРОЖУВАННЯ №1, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-1-98-102
УДК: 544.02-047.37:634.75:664.8.037.5, стор. 98-102, завантажень (329)
39 Господаренко Г.М.
Любич В.В.
Желєзна В.В.
Полянецька І.О.
ВИХІД І ЯКІСТЬ КРУП’ЯНИХ ПРОДУКТІВ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ №1, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-1-90-97
УДК: 664.003.12:633.111:631.84, стор. 90-97, завантажень (419)
40 Калашник О. В.
Мороз С. Е.
Кайнаш А. П.
Бородай А. Б.
Заркуа К. Р.
ОЦІНЮВАННЯ ПЛОДІВ КІВІ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ ПАКУВАННЯ №2, 2019 2019
DOI: 10.31395/2310-0478-2019-2-62-68
УДК: 634.6, стор. 62-68, завантажень (377)
41 Благополучна А. Г.
Ляховська Н. О.
ВПЛИВ ХІТОЗАНОВОГО ПОКРИТТЯ НА ДЕЯКІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЯГІД СУНИЦІ ПІД ЧАС ХОЛОДИЛЬНОГО ЗБЕРІГАННЯ №2, 2019 2019
DOI: 10.31395/2310-0478-2019-2-59-61
УДК: 664.8.037.1, стор. 59-61, завантажень (437)
42 Господаренко Г.М.
Любич В.В.
Полянецька І.О.
Желєзна В.В.
БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ №1, 2019 2019
DOI: 10.31395/2310-0478-2019-1-129-134
УДК: 664.003.12:633.111:631.84, стор. 129-134, завантажень (305)
43 Осокіна Н.М.
Герасимчук О.П.
Стратуца Я. С.
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗАЛЕЖНО ВІД ОСОБЛИВОСТЕЙ ГІБРИДУ №1, 2019 2019
DOI: 10.31395/2310-0478-2019-1-124-128
УДК: 664.784:631.526.3, стор. 124-128, завантажень (384)