Уманський НУС | сьогодні: 29.09.2020

Вплив температури зберігання та сортових особливостей яблуні на лежкоздатність її плодів

Автор(и) Гайдай Г.С., кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна, Уманський національний університет садівництва, Україна
Рубрика Первинна обробка продуктів рослинництва
рік 2012 номер журналу №1-2, 2012
cторінки 84-94 індекс УДК 664.85:634.11
Індекс DOI
Аннотація Проведено дослідження щодо лежкоздатності яблук залежно від температури зберігання. Встановлена залежність тривалості зберігання плодів від сортових особливостей яблуні та температури в плодосховищі.
Ключові слова
Завантажити файл    (завантажень: 346)