Уманський НУС | сьогодні: 28.09.2021

181 "Харчові технології"

 

1 Соколова Є. Б.
Ковалевська Н. С.
Сподар К.В.
ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ЗА РАХУНОК ДОДАВАННЯ НАСІННЯ КІНОА №1,2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-91-95
УДК: 637.521:631.576.3, стор. 91-95, завантажень (36)
2 Новік А.В.
Фарісєєв А.Г.
Чернушенко О.О.
Жуков Є.В.
Молошна О.Л.
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СОУСІВ ЕМУЛЬСІЙНОГО ТИПУ №1,2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-84-90
УДК: 641.887:634.7, стор. 84-90, завантажень (35)
3 Наконечна Ю.Г.
Хомич Г.П.
Олійник Н. В.
Олійник Л. Б.
ВИКОРИСТАННЯ ВАКУУМУ В ТЕХНОЛОГІЯХ ПЕРЕРОБКИ ГРИБІВ ПЕЧЕРИЦЬ №1,2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-77-83
УДК: 635.82:664, стор. 77-83, завантажень (34)
4 Любич В.В. СУЧАСНІ ДОСЯГНЕННЯ КРУП’ЯНОГО ВИРОБНИЦТВА №1,2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-71-76
УДК: 664.7:001.895, стор. 71-76, завантажень (38)
5 Любич В.В.
Войтовська В. І.
Крижанівський В.Г.
Третьякова С. О.
ФОРМУВАННЯ БІОХІМІЧНОЇ СКЛАДОВОЇ БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА РІЗНИХ ГІБРИДІВ СОРИЗУ №1,2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-66-70
УДК: 577.1:[664.788:631.527.5:633.19], стор. 66-70, завантажень (39)
6 Господаренко Г.М.
Любич В.В.
Желєзна В.В.
Полянецька І.О.
АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ №1,2021
DOI: 10.31395/2310-0478-2021-1-60-65
УДК: 665.939.4:633.11, стор. 60-65, завантажень (54)
7 Мельник О.В.
Худік Л. М.
ТОВАРНА ОЦІНКА ЯБЛУК, ОБРОБЛЕНИХ ПІСЛЯ ЗБИРАННЯ 1-МЕТИЛЦИКЛОПРОПЕНОМ №2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-83-88
УДК: 664.8.037.1 : 634.11, стор. 83-88, завантажень (61)
8 Господаренко Г.М.
Любич В.В.
Желєзна В.В.
ВМІСТ АМІНОКИСЛОТ У ЗЕРНІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ №2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-78-82
УДК: 665.939.4:633.11, стор. 78-82, завантажень (115)
9 Василишина О.В. ВСТАНОВЛЕННЯ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ МІЖ ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ПЛОДІВ ВИШНІ ПРОТЯГОМ ЗБЕРІГАННЯ МЕТОДОМ КОРЕЛЯЦІЙНИХ ПЛЕЯД №2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-72-77
УДК: 664.8.032 : 634.23, стор. 72-77, завантажень (59)
10 Осокіна Н.М.
Герасимчук О.П.
Костецька К.В.
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ЖЕЛЕ ЧОРНОСМОРОДИНОВОГО №2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-66-71
УДК: 664.856:634.723, стор. 66-71, завантажень (79)
11 Благополучна А. Г.
Ляховська Н. О.
ЕФЕКТИВНІСТЬ ПОПЕРЕДНЬОГО ОБРОБЛЕННЯ ЯГІД СУНИЦІ РОЗЧИНОМ ХІТОЗАНУ ЗА ХОЛОДИЛЬНОГО ЗБЕРІГАННЯ В МОДИФІКОВАНОМУ ГАЗОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ №2, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-2-62-65
УДК: 664.8.037.1, стор. 62-65, завантажень (71)
12 Одарченко Д. М.
Соколова Є. Б.
Ковалевська Н. С.
ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ РІЗНИХ СОРТІВ ПОЛУНИЦІ ДО ТА ПІСЛЯ ЗАМОРОЖУВАННЯ №1, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-1-98-102
УДК: 544.02-047.37:634.75:664.8.037.5, стор. 98-102, завантажень (187)
13 Господаренко Г.М.
Любич В.В.
Желєзна В.В.
Полянецька І.О.
ВИХІД І ЯКІСТЬ КРУП’ЯНИХ ПРОДУКТІВ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ №1, 2020 2020
DOI: 10.31395/2310-0478-2020-1-90-97
УДК: 664.003.12:633.111:631.84, стор. 90-97, завантажень (140)
14 Калашник О. В.
Мороз С. Е.
Кайнаш А. П.
Бородай А. Б.
Заркуа К. Р.
ОЦІНЮВАННЯ ПЛОДІВ КІВІ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ ПАКУВАННЯ №2, 2019 2019
DOI: 10.31395/2310-0478-2019-2-62-68
УДК: 634.6, стор. 62-68, завантажень (234)
15 Благополучна А. Г.
Ляховська Н. О.
ВПЛИВ ХІТОЗАНОВОГО ПОКРИТТЯ НА ДЕЯКІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЯГІД СУНИЦІ ПІД ЧАС ХОЛОДИЛЬНОГО ЗБЕРІГАННЯ №2, 2019 2019
DOI: 10.31395/2310-0478-2019-2-59-61
УДК: 664.8.037.1, стор. 59-61, завантажень (170)
16 Господаренко Г.М.
Любич В.В.
Полянецька І.О.
Желєзна В.В.
БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ №1, 2019 2019
DOI: 10.31395/2310-0478-2019-1-129-134
УДК: 664.003.12:633.111:631.84, стор. 129-134, завантажень (162)
17 Осокіна Н.М.
Герасимчук О.П.
Стратуца Я. С.
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗАЛЕЖНО ВІД ОСОБЛИВОСТЕЙ ГІБРИДУ №1, 2019 2019
DOI: 10.31395/2310-0478-2019-1-124-128
УДК: 664.784:631.526.3, стор. 124-128, завантажень (177)