Уманський НУС | сьогодні: 24.04.2024

Осокіна Ніна Максимівна

Осокіна Ніна Максимівна

Місце роботи
Уманський національний університет садівництва, Україна

Наукове звання
доктор с.-г. наук, професор

Посада
завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва

Email: dinkwi@mail.ru

Статті

#PDFНазва статтіЖурнал
1 Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна ярих пшениці, тритикале та ячменю №1, 2014
2 Зміст і склад органічних кислот у суниці (Fragaria Ananassa Duch.) різних сортів, вирощених в Правобережному Лісостепу України №1, 2014
3 ПОРІВНЯЛЬНЕ ОЦІНЮВАННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ПРЯНОСМАКОВИХ РОСЛИН №1, 2019, 2019
4 Товарний стан плодів баклажана, перцю солодкого та помідора за умов короткострокового зберігання №2, 2014
5 Технологічні властивості зерна кукурудзи сорту ДКС 4685 X 1390 №1-2,2013, 2013
6 ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ТА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ЗЕРНА ЯЧМЕНЮ №2, 2016, 2016
7 Обґрунтування та практичне застосування речовин антимікробної дії для обробки плодів чорної смородини під час зберігання №1-2, 2012, 2012
8 УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ЖЕЛЕ ЧОРНОСМОРОДИНОВОГО №2, 2020, 2020
9 Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна озимої пшениці та ярого тритикале №1-2, 2012, 2012
10 Технологічна оцінка зерна пшениці та тритикале для круп'яного виробництва №2, 2015, 2015
11 ІНТЕНСИВНІСТЬ ДИХАННЯ ПЛОДІВ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ, ОБРОБЛЕНИХ РЕЧОВИНАМИ АНТИМІКРОБНОЇ ДІЇ ЗА РІЗНИХ УМОВ ЗБЕРІГАННЯ №1, 2017, 2017
12 ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗАЛЕЖНО ВІД ОСОБЛИВОСТЕЙ ГІБРИДУ №1, 2019, 2019
13 ВПЛИВ РЕЖИМІВ ЖИВЛЕННЯ НА БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ СОРТУ ПОДОЛЯНКА №2,2017, 2017