Уманський НУС | сьогодні: 25.04.2024

Костецька Катерина Василівна

Костецька Катерина Василівна

Місце роботи
Уманський національний університет садівництва, Україна

Посада
викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна (факультет інженерно-технологічний) Уманського національного університету садівництва

Статті

#PDFНазва статтіЖурнал
1 Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна ярих пшениці, тритикале та ячменю №1, 2014
2 ПОРІВНЯЛЬНЕ ОЦІНЮВАННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ПРЯНОСМАКОВИХ РОСЛИН №1, 2019, 2019
3 ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА 4-ВИДОВОГО ТРИТИКАЛЕ №2,2021, 2021
4 Товарний стан плодів баклажана, перцю солодкого та помідора за умов короткострокового зберігання №2, 2014
5 Технологічні властивості зерна кукурудзи сорту ДКС 4685 X 1390 №1-2,2013, 2013
6 ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ТА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ЗЕРНА ЯЧМЕНЮ №2, 2016, 2016
7 ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ЕКСТРУДУВАННЯ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ №2,2021, 2021
8 ОЦІНКА ЯКОСТІ КОМПОЗИТНИХ БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ НА ОСНОВІ ВІВСЯНОГО БОРОШНА №1, 2023, 2023
9 УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ЖЕЛЕ ЧОРНОСМОРОДИНОВОГО №2, 2020, 2020
10 ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ СОЇ ФРАКЦІОНУВАННЯМ НАСІННЯ №1, 2022, 2022
11 ЯКІСТЬ ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ ЯРОЇ ЗА УМОВ ВНЕСЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ №1, 2023, 2023
12 Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна озимої пшениці та ярого тритикале №1-2, 2012, 2012
13 ФОРМУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ВНЕСЕННЯ РІЗНИХ ДОЗ ТА ТЕРМІНІВ ЕЛЕМЕНТІВ АЗОТНОГО ЖИВЛЕННЯ №1, 2022, 2022
14 СОРТОВА ПРОДУКТИВНІСТЬ І ЯКІСТЬ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ЯРОЇ В УМОВАХ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ №1, 2022, 2022
15 Технологічна оцінка зерна пшениці та тритикале для круп'яного виробництва №2, 2015, 2015
16 ОЦІНЮВАННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО СТАНУ КОРМОВИХ СУМІШЕЙ У ПРОЦЕСІ ЇХНЬОГО ЗБЕРІГАННЯ №1, 2017, 2017