Уманський НУС | сьогодні: 30.09.2020

Вплив умов зберігання плодів кісточкових культур на ураження їх фітопатогенною мікрофлорою та фізіологічними розладами

Автор(и) Найченко В.М., доктор с.-г. наук, професор, професор кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів, Уманський національний університет садівництва, Україна
Рубрика Первинна обробка продуктів рослинництва
рік 2012 номер журналу №1-2, 2012
сторінки 124-131 індекс УДК 664.8.037. 1:634.2+634-1/-2
Індекс DOI
Аннотація Розглядаються результати досліджень впливу температури, модифікованого і регульованого газового середовища на ураженість хворобами плодів сливи,черешні та вишні при зберіганні.
Ключові слова
Завантажити файл    (завантажень: 371)